dissabte, 21 de novembre de 2015

LA PODA EN L'IKEBANA

Continuem amb les classes de moribana, i en la jornada de hui la professora ens ha proposat la pràctica de la poda i  el modelat de les branques en l'ikebana, tècniques molt present en qualsevol treball que realitzarem. Per a dur a terme la poda o depuració de les branques hem de comptar amb un material molt ramificat que ens permeta eliminar tot allò que no necessitem, com és, ara, les branques de lledó (cast. almez) que es troba en estos moments ple de fluits, que a més, val a dir són comestibles. Una característica molt preada del lledó és la mal·leabilitat  de les branques que permet modelar-les i obtindre les formes desitjades en el nostre treball.
Sobre el tema de la poda ja s'ha tractat en entrades anteriors, podeu veure una xicoteta aproximació a la depuració de les branques a: 

http://tecniques de poda 




UN IKEBANA PODAT I MODELAT

MATERIAL QUE S'HI HA EMPRAT:


Lledó (cast. almez. / Celtis australis): per al SHIN, HIKAE i GYO



Hortènsia (Hydrangea macrophylla): per al TOME



Lliri (Lilium L.): per al DO



ELS TREBALLS DEL GRUP






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada