diumenge, 22 de maig de 2011

SHIN-SO-KA INCLINAT

El shin-so-ka inclinat o engrunsat pel vent representa moltes vegades els capritxos de la naturalesa o, més prompte, l'hostilitat del medi en algunes zones en què no permet que els arbres cresquen en condicions normals, és a dir, amb el tronc vertical, amb les arrels i branques horitzontals i equilibrades, etc... sinó tot al contrari, creixen en un terreny poc idoni i amb unes condicions res favorables, principalment per trobar-se en paratges on el vent assota amb violència. La contemplació d'este fenomen produïx una sensació fascinant, però al mateix temps inquietant, perquè es pressent que alguna cosa no està en el seu lloc, que l'equilibri natural s'ha trencat:

Esta setmana hem treballat amb l'arç negre per a les línies principals (SHIN, HIKAE i GYO). És una planta mediterrània que creix en els sotoboscs d'encinars i pinedes. Es caracteritza per ser un arbust llenyós i molt, molt espinós. Actualment s'utilitza amb molta freqüència en la repoblació ecològica per a recuperar el tapís vegetal de les muntanyes.                         Espino negro

Les branques que ens han correspost en este treball estaven molt poblades i ramificades, encara que ja presentaven certa inclinació, i amb una bona poda i neteja d'espines hem accentuat eixe caràcter que buscàvem:

                         Shin-so-ka inclinado


MATERIALS QUE S'HI HAN EMPRAT:

Espí negre: SHIN, HIKAE, GYO i UCHI-DO-NEGASI
Ruscus: TOME
Roses: DO
Crisantem: SOE (complement de DO)


IDENTIFICACIÓ DELS ELEMENTS:


ALTRES TREBALLS DEL GRUP:

                          Esperanza


                          Rosalía


                          MarieCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada