dimarts, 12 de novembre del 2013

EL PAISATGE DE TARDOR

Comença el període de cursos d'ikebana a l'Escola Municipal de Jardineria de València des d'este mes de novembre fins a juny de l'any vinent, amb diferents cursos, tots ells d'una durada de 15 h cadascun. Hi veurem les distintes modalitats d'ikebana que practiquem a l'Escola, com és ara, moribana, nageire, shin-so-ka, paisatge, feeling and poetic, etc...
En concret, iniciem el curs amb la modalitat de paisatge, en la qual estudiarem els diferents tipus de paisatge que hi ha en funció de l'estació de l'any en què ens trobem:
- Paisatge de tardor
- Paisatge romàntic
- Paisatge aquàtic
- Paisatge sec
- Paisatge amb flors i fruites (d'estiu)
- Paisatge d'hivern

I com cada any, el curs es renova amb nova gent que es matricula en els cursets. Més de la mitat de l'alumnat és nou: persones que provenen d'Art Floral, d'altres que no han tingut mai contacte amb l'art floral ni amb l'ikebana,... en definitiva, persones entusiasmades per descobrir tot este món o el KADO. A totes elles, benvingudes!


EL PAISATGE DE TARDOR

Per a conéixer breument les característiques del paisaje en general, així com les característiques del paisatge de tardor, podeu consultar l'entrada següent:

MATERIAL QUE S'HI HA EMPRAT:


   
   Salze (Salix caprea)  


  
  Aspidistra (Aspidistra elatior)



   
   Herba d'ós (Steel grass)




  
   Flor de la tzavara o pitera (Agave americana)




  
  Anturi (Anthurium)



ELS TREBALLS DEL GRUP
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada