dijous, 6 de novembre del 2014

TALLER D'IKEBANA AL JARDÍ BOTÀNIC DE VALÈNCIA

Es va celebrar del dia 16 al 28 d'octubre de 2014  l'exposició "Ikebana i Pintura. Experimentar la Naturalesa" al Jardí Botànic de la Universitat de València, realitzada conjuntament per SOKOSAI-Associació Valenciana d'Ikebana i la pintora valenciana, i presidenta de l'associació, Julia Lorenzo.
Dins del període de l'exposició, es va programar un Taller d'ikebana, els dies 25 i 26 d'octubres, amb l'objectiu d'aprendre les tècniques bàsiques sobre este arte tradicional japonés. 
L'exposició de pintura i ikebana va tindré un gran ressó i interés per part del públic valencià, i no menys interés va despertar el taller d'kebana, que ben prompte es van cobrir les places ofertades. 
El taller va consistir bàsicament en una primera part teòrica sobre la història de l'ikebana, naixement i evolució fins a l'actualitat, així com una breu descripció dels estils existents i els principis que regeixen l'ikebana; i una segona part pràctica en la qual les persones participants posaren en pràctica totes les ensenyances apreses. El taller es va dividir en dos jornades: el primer dia es va realitzar un moribana vertical i el segon dia un moribana oblicu o inclinat.
Agraïm des d'ací a totes les persones que han participat en el taller pel seu interés, dedicació i per la passió que han posat en estos dies de taller, i esperem, sincerament, tornar a vore-les de nou en unes altres activitats en el futur.

PRIMER DIA DE TALLER
PRÀCTICA D'IKEBANA ESTIL MORIBANA VERTICAL


Totes les persones participants en el taller




Les alumnes van estar atentes a les explicacions


Julia, la professora, impartir la classe teòrica











 

















 

SEGON DIA DE TALLER:
PRÀCTICA D'IKEBANA ESTIL MORIBANA INCLINAT



 

 
































Foto de família de totes les persones que hi participaren junt a la professora i els col·laboradors






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada