dimarts, 2 de juny de 2015

PAISATGES DE PRIMAVERA

La classe de hui ha estat dedicada a la realització d'un paisatge de primavera en què se'ns ha posat una condició a l'alumnat: usar dos elements en l'ikebana, l'allium per a les línies principals i l'orquídia blava per al DO, i la resta d'elements els triaríem cada alumne entre totes les plantes del jardí de l'escola. 
El resultat han sigut treballs molt diferents els uns dels altres per l'elecció personal del material.

MATERIAL QUE S'HI HA EMPRAT:All ornamental (Allium)

 Orquídia


ELS TREBALLS DEL GRUP 


 ART FLORAL

L'Escola Municipal de Jardineria y Paisatge de València ha iniciat el curs d'Art Floral per a aficcionats en qual s'imparteixen tècniques bàsiques d'arranjaments florals, com ara, realitzar diferents tipus constructius, centres florals redons, centres florals horitzontals, etc.  
Per a moltes persones és la primera vegada que entren en contacte amb les flors, treballant-les i manipulant-les. Mitjançant l'observació es comença a adminar-les per la seua forma, pels colors, per les aromes i les textures. Tot un món que ara se'ls obri per davant i que els pot atrapar. És qüestió de temps.
Esta setmana han realitzat una composició floral horitzontal amb peònies, gerberes, limònium i aspidistra.Les explicacions de la professora Nina d'Art Floral davant d'un alumnat atent al seus comentaris

Els/Les alumnes duen a terme les explicacions de la professora
 
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada