dimecres, 20 de gener de 2016

TALLER NADAL 2015

Com tots els anys, l’Associació  Valenciana d’Ikebana-Sokosai ha oferit a tot el seu personal associat el Taller d'Ikebana de Nadal, ja habitual en este mes de desembre, consistent en l’elaboració d’un ikebana nadalenc en la seu de la mateixa associació, a l’Escola de Jardineria i Paisatge de València, per a acte seguit, concloure la jornada amb un berenar de germanor per a acomiadar-nos del curs i de l’any que finalitza. L'acte va congregar nombrosos socis i sòcies que feia temps no visitaven la seu.
Enguany en l'elaboració de l'ikebana hem comptat amb materials molt apropiats de l'Any Nou japonés, en el qual ha d'haver sempre elements simbòlics com el pi, símbol de la longevitat; elements rojos, símbols de la salut, representats per l'ilex; el color blanc, símbol de la llum, de la puresa, representat per les roses, etc. En definitiva van sorgir uns treballs força bonics que ens van acompanyar durant totes les festes nadalenques.
La Junta Directiva agraeix l'assistència i col·laboració dels socis i de les sòcies a esta cita anual i manifesta el desig de continuar treballant en la millora de les activitats d'este pròxim curs. 





 










 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada