diumenge, 13 de novembre de 2016

LA TÈCNICA DE LA PODA

Hui ens estrenem en la tècnica de la poda. És important des del principi de l'aprenentatge d'ikebana entendre esta tècnica bàsica consistent a dibuixar, mitjançant la poda i el tall de branques, rames i fulles, els elements que necessitem obtindre (SHIN, HIKAE, GYO...), alhora que s'aconsegeixen esplèndids treballs molt depurats.
No tot el material, respecte a les branques, és adient per a tal fi. Totes aquelles branques pobres en ramificacions serà dificil aconseguir una poda satisfactòria. Però el material que hui ens ocupa és força vigorós i molt apropiat per a treballar-lo, parlem del lledó, castellà almez (Celtis australis).
Sobre les característiques i tècnica del tall de rames i poda, vegeu l'entrada següent:



MATERIAL QUE S'HI HA EMPRAT

Lledoner (Celtis australis)

Gerbera (Gerbera jamesonii)


Aràlia (Fatsia japonica)


ELS TREBALLS DEL GRUP




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada